Produkter

I 1986 revolutionerede Dermalogica hudplejeindustrien med innovative produkter uden almindeligt kendte irritationsfremkaldende ingredienser som S.D. alkohol, lanolin, mineralske olier og kunstige farve- og duftstoffer. Med lanceringen af et renseprodukt, en toner, en fugtcreme og en eksfoliering, som stadig er blandt hudplejeseriens bedst sælgende produkter, bragte den visionære Jane Wurwand sit brand fra en idé til verdens mest efterspurgte professionelle hudplejemærke.

I dag forandrer og fornyer Dermalogica sig stadig med koncepter som FaceMapping® hudanalyse, Proskin behandlinger samt Skin Bar, hvor vi som professionelle kosmetologer uddanner dig som kunde i sund hud gennem hudanalyse og behandlinger samt anbefaling af produkter til hjemmepleje, der giver dig resultater.

dermalogica.dk

Jane Iredale er en omfattende makeupserie baseret på naturlige mineraler, der er anbefalet af dermatologer og professionelle makeupartister verden over på grund af dens gode egenskaber. Jane Iredale mineralmakeup er således mere end makeup – det er en forlængelse af din hudpleje.

Jane Iredales mål er at bevare produkterne så effektive, enkle og naturlige som muligt, og produkterne indeholder derfor ikke kemiske konserveringsmidler, kunstige farvestoffer, syntetiske duftstoffer eller fyldstoffer såsom talkum.

Alle Jane Iredale produkter har undergået sikkerheds-, allergi- og kliniske tests for at bekræfte, at produkterne ikke irriterer huden. Hvert produkt er således ligeså sundt for huden, som det er smukt på huden.

janeiredale.dk

Se Jane Iredales produktkatalog her.

 

CND Shellac™ er en professionel neglelak, der giver dig flotte, strålende negle helt uden mærker i over 14 dage.

Helt unikt bevarer Shellac™ glansen i op til 3 uger, og den er alligevel super nem at fjerne. Det tager kun 8 minutter ved anvendelsen af tilhørende skånsomme remover wraps, og der skal aldrig files på neglene for at fjerne Shellac™.

Herved undgår du skader på dine naturnegle, der hverken bliver tynde eller på anden måde tager skade uanset hvor længe du bærer Shellac™

.Shellac™ findes i mange forskellige farver og udførelser fra “Fransk manicure” (rosa med hvid kant) til flot signalrød og fyldige mørke farver.

Flere gange årligt lancerer CND nye farver i tæt samarbejde med verdens førende modehuse i New York, Milano og Paris.

Shellac™ er tynd og fleksibel som neglelak, men videregiver en stærk neglebeskyttelse med en spændstig, spejlblank finish, der forhindrer skår, ridser og udtværinger i lakken – også selvom neglene udsættes for de mest barske aktiviteter.

 

En hudplejeserie i førsteklasse

Karmamejus DNA er en førsteklasses serie af aromaterapeutiske hudplejeprodukter. De udvikler rene, naturlige og effektive ansigt – og kropspleje med klinisk dokumenterede ingredienser og sansestimulerende dufte.
Deres passion, er, at forbedre og styrke din hud. Huden er kroppens største organ. Den skal holdes aktiv og sund, og den skal passes på, plejes og stimuleres både ude – og indefra. Karmamejus produktudvikling er altid drevet af følgende: at forbedre din hud og inspirere dit til hudplejeritualer, du vil elske. Og egenomsorg, der vil gøre hverdagen bedre.

Karmameju Skincare er baseret på naturens ingredienser. Formuleringerne er en hybrid mellem naturlige, dynamiske plantestoffer og klinisk dokumenterede, high performance age-defence natur ekstrakter. 

Alle produkter er udviklet i et samarbejde mellem Mette Skjærbæk og Karmamejus to primære produktionssteder: England, hos deres britiske parfumør og laboratorium, og hos deres råvareproducent og laboratorium i Italien. 

DETTE FÅR DU, NÅR DU VÆLGER KARMAMEJU: 
Vores klassiske signaturbehandling til ansigtet og kroppen er holistiske og aromaterapeutiske. Alle behandlinger begynder med et håndritual med håndvask og indsmøring. Efterfølgende bliver gæsten lagt korrekt og behageligt på briksen og svøbt i varme tæpper. Tørbørstning er med i ALLE behandlinger. 

// REN // NATURLIG // EFFEKTIV HUDPLEJE

// KLINISK DOKUMENTEREDE INGREDIENSER

// PARFUMØRSKABTE NATURDUFTE

// RENE & NATURLIGE PRODUKTER

// HØJT INDHOLD AF AKTIVE INGREDIENSER

// AROMATERAPEUTISK EFFEKT 

 

pHformula er det første pharma-cosmeceutical behandlingssystem, som er resultatet af en innovativ alliance mellem cosmeceuticals og medicinske recepter.

Behandlinger og produkter er baseret på teknologien bag ”regenerativ medicin”; processen hvor beskadigede celler erstattes af nye eller huden stimuleres til at reparere sig selv. pHformula henvender sig specielt til personer , der ønsker effektive og ufarlige alternativer til kirurgiske indgreb.

Skin resurfacing betyder genopbygning/genoprettelse af hudens øverste lag; epidermis og dermis. Kombinationen af alpha keto, alpha hydroxy, alpha beta samt polyhydroxy acids er helt unik. PH-DVC Kompleks er et yderst avanceret “leveringssystem”, der transporterer syre, vitaminer, antioxidanter samt anti-inflammatoriske ingredienser sikkert og kontrolleret ned i huden.

Målrettet og effektiv behandling af 4 “problematikker”:

A.G.E. – Moden, ældet og for tidligt ældet hud. Begyndende linjer og rynker. Karsprængninger. Spredte pigmentpletter (“leverpletter”).
M.E.L.A. – Hyperpigmentering. Pigmentskjolder forårsaget af overdreven soldyrkelse, hormonelle forandringer (graviditet, overgangsalder, p-piller), stress eller “kemi”.
A.C.N.E. – Acne, uren hud, fedtet hud. Grove, “åbne” porer, overfladiske ar.
C.R. – Chronic redness / kronisk rødme, karsprængninger, hud der er disponeret for rosacea eller uren hud med megen rødme.
pHformula controlled skin resurfacing er en accelereret form for eksfoliering og må ikke forveksles med en peeling. Almindelige kemiske peelinger forårsager ofte efterfølgende afskalning og mange tror fejlagtigt, at effektiviteten kan måles ud fra hvor kraftig/voldsom denne afskalning er. Med pHformula sker fornyelsen / resurfacingen på celleniveau og er derfor ikke altid synlig for det blotte øje. Der KAN forekomme let afskalning, men det er langtfra sikkert og det har heller ikke nogen betydning for det endelige resultat.